وکیل دعاوی خانوادگی کیست؟

با توجه به اینکه امروزه در سراسر دنیا، مشکلات در بین خانواده‌ها به مرور در حال افزایش بوده و ممکن است این مشکلات و اختلافات در نهایت منجر به اتفاقات ناخوشایندی مانند طلاق شود. اگر شما هم جزو افرادی هستید که با این مشکلات دست و پنچه نرم می‌کنید، می‌توانید برای حل و فصل مشکلات خود، به بهترین وکیل دعاوی خانوادگی مراجعه کنید. وکیل خانواده معمولا در موارد زیادی مانند، درخواست طلاق، نفقه، مهریه و … به شما در این راه کمک می‌کند. به علت اهمیت بالای موارد این چنینی، بسیار مهم است که در انتخاب وکیل خوب برای دعاوی خانواده بسیار دقت کرده و فردی با توانایی‌های بالا برای خود برگزینید. در این مقاله به بررسی وظایف، شرایط و مراحل انتخاب وکیل دعاوی خانوادگی می‌پردازیم.

وکیل خانواده کیست؟

وکیل دعاوی خانوادگی، یک وکیل حقوقی است که درباره‌ی موارد حقوقی مربوط به خانواده و مشکلات این چنین تخصص دارد و در این حوزه فعالیت می‌کند. نقش وکلا خانواده در دعاوی خانوادگی، این است که به خانواده‌ها درباره‌ی انواع مشکلات آنها مانند مهریه، طلاق، حضانت فرزندان و… کمک کرده و این موارد را از راه‌های کاملا قانونی حل و فصل کنند.
دعاوی خانوادگی هم نوعی از دعاوی هستند که بین اعضای یک خانواده به وجود می‌آیند. معمولا در این دعاوی، دو طرف می‌توانند هر کدام به صورت جداگانه به دادگاه مراجعه کرده و درخواست خود را مطرح کنند. این درخواست می‌تواند یکطرفه هم باشد.

مهم‌ترین وظایف یک وکیل خانواده خوب

وکیل پایه یک در دعاوی خانواده، متخصص در امور حقوقی مرتبط با خانواده است و به افراد در حل و فصل مسائل و دعاوی خانوادگی یاری می‌رساند. اگر قصد دارید پرونده خود را به وکیل خانواده بسپارید، بهتر است با وظایف او نیز آشنا شوید. برخی از مهم‌ترین وظایف اصلی وکیل خانواده عبارتند از:

ارائه مشاوره حقوقی

وکیل خانواده، با بررسی دقیق شرایط و ارائه اطلاعات حقوقی مرتبط، به موکل خود در مورد بهترین راهکارهای قانونی در خصوص مسائل خانوادگی مشاوره می‌دهد.

وکالت در مراجع قضایی

وکیل در مراجع قضایی از جمله دادگاه‌ها و دادسراها، به عنوان نماینده قانونی موکل خود حضور یافته و از حقوق و منافع او دفاع می‌کند

تهیه و ارائه مستندات

جمع‌آوری و ارائه مدارک و شواهد مورد نیاز جهت اثبات ادعاهای موکل در مراجع قضایی از جمله وظایف وکیل خانواده است.

مذاکره و سازش

وکیل می‌تواند با طرف مقابل مذاکره کند و در صورت امکان، به راه حلی مسالمت‌آمیز برای حل و فصل اختلافات خانوادگی دست یابد.

پیگیری پرونده

وکیل موظف است به طور مستمر روند پرونده را پیگیری کرده و موکل خود را از جریان کار مطلع نماید.

سایر اقدامات قانونی

انجام اقدامات قانونی مورد نیاز جهت صیانت از حقوق موکل در چارچوب قانون از جمله وظایف وکیل خانواده است.
شما می‌توانید با مراجعه به سایت اسپاد وکیل، از خدمات متنوعی مانند وکیل خانواده خانم در تهران و در موسسه حقوقی اسپاد وکیل بهره ببرید.

همین حالا با کارشناسان ما صحبت کنید

چگونه یک وکیل خانواده خوب پیدا کنم؟

بهترین وکیل خانواده در تهران چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ برای انتخاب بهترین وکیل خانواده، یک سری پارامترهای مهم وجود دارد که بهتر است آنها را مد نظر قرار دهید و با رعایت این موارد می‌توانید یک وکیل بسیار خوب و حرفه‌ای را برای پرونده خود، انتخاب کنید. با انتخاب یک وکیل خوب، خیال شما از موفقیت کار راحت شده و مطمئن می‌شوید که روند رسیدگی به پرونده به صورت کامل و موفقیت آمیز طی می‌شود. شناخت پارامترهای انتخاب یک وکیل مناسب برای دعاوی خانوادگی، به شما کمک می‌کند که برای انتخاب وکیل خود، بسیار درست و منطقی عمل کنید. برخی ویژگی های وکیل دعاوی خانوادگی خوب به شرح زیر می‌باشند:
1

توانایی در دفاع از موکل

یک وکیل مناسب جهت دعاوی خانوادگی، باید توانایی بالایی در دفاع از موکل خود داشته باشد. داشتن این توانایی و بیان بسیار شیوا و قوی، می‌تواند در نتایج دادگاه و روند پرونده شما بسیار موثر بوده و دفاعیات خوبی را برای پرونده شما به همراه داشته باشد.
2

مهارت بالا و تخصص

مهارت بالا و تخصص یک وکیل خوب، می‌تواند اعتماد و اطمینان مراجعه کننده را با خود به همراه داشته باشد. داشتن مهارت‌های بالا در روند پرونده و نتایج آن بسیار موثر است و می‌تواند نتایج را به نفع شما تغییر دهد.

3

بررسی سوابق کاری

سعی کنید سوابق کاری و پرونده‌های قبلی وکیل انتخابی خود را بررسی کنید. این سوابق موفقیت آمیز می‌توانند دلایل خوبی برای انتخاب وکیل خانواده شما باشند.

4

اخلاق و نحوه برخورد

 اخلاق و نحوه‌ی برخورد با مراجعین بسیار پر اهمیت است و این مسئله به مرور زمان می‌تواند تحت شرایط مختلف، برای شما آزار دهنده و یا خوشایند باشد، بنابراین بهتر است وکیلی را انتخاب کنید که در طول رسیدگی به پرونده، از آرامش و ثبات اخلاقی خوبی برخوردار است.

5

توانایی پیگیری بالا

وکیل خانوادگی خوب، باید توانایی رسیدگی و پیگیری بالایی برای پرونده شما داشته باشد و با این کار سبب روند سریع روال کاری پرونده شود.

6

تسلط بر قوانین مرتبط

یک وکیل خوب، باید تسلط بسیار بالایی بر قوانین مرتبط با دعاوی خانوادگی داشته باشد و به عبارتی در این زمینه اطلاعات خود را به روز نگه دارد.

7

سن و جنسیت

وکیل خانواده، مرد بهتر است یا زن؟ توجه داشته باشید که بر خلاف باور عموم، سن و جنسیت وکیل خانواده، هیچگونه ارتباط و تاثیری بر کیفیت کار او ندارد.

8

پرس و جو از اطرافیان

برای انتخاب یک وکیل خوب، می‌توانید از اطرافیان و افرادی که در این زمینه تخصص دارند، پرس و جو کنید.

9

رازداری و امانت‌داری

یکی از ویژگی های مهم و حائز اهمیت یک وکیل خوب که در هنگام انتخاب آن، حتما باید مد نظر قرار دهید، رازداری و امانت داری او است.

حوزه‌های فعالیت وکیل پایه یک خانواده

وکیل‌هایی که در مباحث دعاوی خانوادگی فعالیت می‌کنند، باید در برخی موارد مرتبط با خانواده تخصص و مهارت بالایی داشته باشند، به طوری که شما می‌توانید برای رفع هر مشکل، به طور تخصصی به وکیل مربوطه مراجعه کنید. مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت وکیل دعاوی خانوادگی به شرح زیر می‌باشد:
نفقه
بحث نفقه در دعاوی خانوادگی، جزو موارد تخصصی به شمار می‌رود و نیاز است که وکیل مربوطه، تسلط بالایی بر مباحث و قوانین این حوزه داشته باشد. وکیل نفقه، در صورت عدم آگاهی زن از قوانین این زمینه، می‌تواند شما را در مراحل حقوقی دریافت نفقه یاری کند.
مهریه
وکیل مهریه کیست؟ مهریه نیز یکی از مباحث مهم در دعاوی خانوادگی است که می‌توان گفت تعداد بالایی از پرونده‌های دادگاه‌ها را به خود اختصاص می‌دهد. وکیل متخصص در زمینه دریافت مهریه، می‌تواند با اشراف کامل بر قوانین این زمینه، حقوق مربوطه را برای موکل خود محقق کند. وکیل مالی یکی از افرادی است که علاوه بر وکیل خانواده می‌تواند افراد را در این زمینه یاری دهد.
طلاق
یکی از بیشترین و رایج‌ترین پرونده‌های موجود در دادگاه‌ها، پرونده‌های مربوط به طلاق است. بهتر است که این گونه پرونده‌ها را با توجه به حساسیت بالایی که دارند، به بهترین وکیلی که میشناسید واگذار کنید. این وکیل باید تجربه و سابقه خوبی در این زمینه داشته باشد تا بتواند خواسته‌های شما را در این زمینه محقق کند.
حضانت فرزندان
حضانت فرزندان پس از درخواست طلاق و مهریه، برای بسیاری از افراد بسیار مهم است و تنها یک وکیل کاربلد و با تجربه می‌تواند اینگونه پرونده‌ها را در مسیر درست هدایت کرده و به نتیجه دلخواه موکل برساند.
تمکین
در بحث تمکین در دعاوی خانوادگی، در صورتی که مرد این حق را از همسر خود گرفته باشد، وکیل متخصص در این زمینه می‌تواند با تسلط کامل بر قوانین مربوطه، حق حقوق موکل خود را به طور کامل و به درستی بگیرد.

در نظر داشته باشید که توضیحات این قسمت به صورت مختصر ارائه شده و با هر کدام از موارد ذکر شده، می‌توانید به طور مفصل در این صفحه آشنا شوید.

همین حالا با کارشناسان ما صحبت کنید

مراحل فعالیت وکیل خانواده در امور دعاوی خانواده

وکلا برای انجام پرونده‌های مختلف، باید مسیر مشخصی را طی کنند تا در نهایت پرونده منجر به موفقیت شود. معمولا روند رسیدگی به پرونده‌ها مقداری زمان می‌برد و این زمان برای نتیجه گیری خوب، لازم است. به طور کلی، مراحل رسیدگی به پرونده‌های دعاوی خانوادگی در موسسه حقوقی اسپاد وکیل به شرح زیر است:
1

بررسی مورد حقوقی

به هر دلیلی که در موارد خانوادگی به وکیل مراجعه کرده باشید، ابتدا لازم است تا وکیل مورد نظر شما مستندات و شواهد و دلایل موجود در پرونده را بررسی کرده و با توجه به این مستندات پرونده را پیش ببرد.
2

ارائه مشاور حقوقی به موکل

پس از آن که وکیل، پرونده شما را به دقت مطالعه و بررسی کرد، طی یک جلسه و در یک جلسه مشاوره وکیل خانواده حقوقی با شما درباره پرونده، مدت زمان مورد نیاز برای رسیدن به نتیجه، راهکارهای پیش رو و اتفاقات احتمالی آن، صحبت می‌کند.
3

عقد قرارداد

پس از آنکه توافق میان شما و وکیل مورد نظر شکل گرفت، نیاز است که برای آغاز رسمی پرونده وکالت، قراردادی مبنی بر وکالت میان شما و وکیل مورد نظرتان منعقد شود.
4

مشاوره حقوقی با طرفین دعوا

یکی از کارهای مهم وکیل دعاوی خانوادگی، این است که میان طرفین دعوا ایجاد صلح و آرامش کند. به عبارتی می‌توان گفت برقراری صلح و آرامش جزو مراحل اولیه پرونده دعاوی خانوادگی محسوب می‌شود. در صورتی که برقراری صلح امکان پذیر نباشد، ادامه‌ی روند پرونده توسط وکیل طی خواهد شد.
5

ارجاع به مشاور خانواده

وکیل خانواده، در صورتی که تشخیص دهد که اختلافات مابین زوج و زوجه با کمی تلاش و آگاهی بیشتر حل و فصل می‌شود، طرفین را به یک مشاوره خانواده خوب ارجاع می‌دهند.
6

پیگیری روند قانونی

پس از آن که تمامی راه‌های پیش رو برای برقراری صلح و آرامش طی شد و هیچ کدام جوابگو و موثر نبود، وکیل شما به طور رسمی به پرونده رسیدگی کرده و آن را در جهت موفقیت پیش می‌برد.

برای نحوه دریافت مشاوره از وکیل خانواده در اسپاد وکیل، تنها کافیست به وبسایت ما مراجعه کرده و روی گزینه مشاوره تخصصی کلیک کنید.

همین حالا با کارشناسان ما صحبت کنید

تفاوت وکیل خانواده با مشاور خانواده

به طور کلی، وکیل خانواده بر مسائل حقوقی مرتبط با خانواده مانند، طلاق، حضانت فرزند، مهریه، نفقه، ارث و اموال مشترک تمرکز دارد و با ارائه مشاوره حقوقی سعی در حل این موارد از راه قانونی دارد. وکیل خانواده در چارچوب قانون و مقررات حقوقی فعالیت داد و نیاز است که برای این فعالیت‌ها، پروانه وکالت خود را از کانون وکلای دادگستری تهیه نماید. هدف وکیل خانواده از کار خود، محقق کردن حقوق موکل و حل و فصل دعاوی به نفع او است و به طور کلی زمانی که به مشکلات حقوقی برخورده و نیاز به اقدام قانونی وجود دارد به وکیل دعاوی خانوادگی مراجعه می‌کنیم.
در مقابل، مشاوره خانواده معمولا بر مسائل روانشناختی و ارتباطی در خانواده تمرکز دارد و مشاوره هایی در رابطه با حل اختلافات زناشویی، مشکلات تربیتی فرزندان و ارتباطات خانوادگی به مراجعه کنندگان ارائه می‌دهد. این فرد به زوجین کمک می‌کند که ارتباط بهتری با یکدیگر داشته و صمیمیت خود را افزایش دهند. همچنین مشاوره خانواده می‌تواند راهکارهایی را برای مدیریت تعارضات و کاهش استرس در خانواده ارائه دهد.معمولا مشاور خانواده از تئوری‌ها و مداخلات روانشناسی برای کمک به خانواده استفاده می‌کند و برای انجام این کار ، نیاز به مدرک تحصیلی در رشته مشاوره و گذراندن دوره‌های آموزشی مرتبط دارد. هدف از مراجعه به مشاوره خانواده، ارتقای سلامت روان و افزایش کیفیت زندگی اعضای خانواده می‌باشد.
در نهایت، وکیل خانواده و مشاور خانواده، هر دو می‌توانند به بهبود روابط و سلامت کیفیت زندگی شما کمک کنند، اما زمینه‌ها و رویکردهای این دو با یکدیگر متفاوت است. اینکه کدام یک از این دو را انتخاب کنید، بستگی به نوع نیاز و مشکلاتی دارد با آنها روبرو هستید. برخی متخصصان نیز ممکن است در هر دو زمینه وکالت و مشاور خانواده فعالیت داشته باشند.

قیمت وکیل خانواده

وکلای زیادی در زمینه دعاوی خانوادگی در شهرهای مختلف فعالیت دارند، اما ممکن است در هنگام انتخاب بهترین وکیل دعاوی خانوادگی، اولین چیزی که ذهن شما را به خود مشغول کند، هزینه دریافتی وکیل‌ها باشد. هزینه وکلای مختلف برای پرونده‌های مختلف متفاوت است و به طور کلی نمی‌توان هزینه ثابتی را برای این پرونده‌ها بیان کرد. می‌توان گفت میزان هزینه وکلا، بستگی به مقدار سختی کار دارد و حتی ممکن است، تجربه و تخصص وکیل مورد نظر در این امر دخیل باشد. به این صورت که معمولا وکلایی که تجربه بیشتر و مهارت بالاتری دارند، به تبع دستمزد بیشتری را نیز جهت حق‌الوکاله خود دریافت می‌کنند.

کلام پایانی

مشکلات خانوادگی یکی از مواردی است که امروزه در جامعه‌ی ما بسیار مشاهده شده و در دادگاه‌ها زیاد به این موضوع پرداخته می‌شود. به علت حساسیت‌های بالایی که این گونه پرونده‌ها دارند، بهتر است برای پیگیری کارهای حقوقی خود در این زمینه، موارد ذکر شده در این مقاله را مد نظر قرار داده و بهترین وکیل دعاوی خانوادگی در تهران را انتخاب کنید.

سوالات متداول

دعاوی خانواده یعنی چه؟
دعاوی خانواده، آن دسته از دعاوی است که به روابط خانوادگی میان افراد مربوط شده و حل و فصل این دعاوی بر عهده وکیل خانواده است.
راهکار‌‌های قضا زدایی در دعاوی خانواده به چه معناست؟
به طور کلی به راهکار هایی که حل و فصل دعاوی خانوادگی را به خارج از دستگاه قضایی منتقل می‌کنند، راهکارهای قضایی در اینگونه دعاوی گفته می‌شود. هدف از این ایده و راهکار، جدایی بزهکاران از دستگاه عدالت کیفری می‌باشد.
ویژگی و وجه تمایز وکلای خانواده در موسسه حقوقی اسپادوکیل، نسبت به سایر وکلا چیست؟
بهره‌مندی از وکیل خانواده آنلاین در اسپاد وکیل و همچنین حضوری، هزینه مناسب نسبت به سایر وکلا، پاسخگویی 24 ساعته و بهره‌مندی از وکلای با تجربه و متخصص در تمامی زمینه‌ها از مزایای موسسه اسپاد وکیل می‌باشد.

از ما مشاوره بگیرید

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز

با شما تماس میگیریم

پیمایش به بالا
جهت مشاوره رایگان، با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس ما باشید
همچنین می‌توانید با شماره های زیر تماس بگیرد

ارتباط با کارشناسان